Ur & Penn avaa Rewell Centeriin

Ur & Penn avaa Rewell Centeriin

27.5.2019

Ur&Penn avaa syyskuussa Vaasan Rewell Centeriin Suomen 9. myymälän! Vaasassa Ur&Penn tarjoaa laajan valikoiman kelloja, koruja ja asusteita parhaaseen (välillä jopa maailman halvimpaan) hintaan. Teemme myös paristonvaihtoja paikan päällä odottaessa. Luvassa huikeita avajaistarjouksia!

Ur&Penn on H&M perustajan Erling Perssonin vuonna 1943 perustama ruotsalainen kello ja muotikoruketju, joka yli 120 myymälällään on tänä päivänä Skandinavian markkinajohtaja kello- ja korumyynnissä. Liikeideamme ja menestyskonseptimme on muuttaa konservatiivinen kelloala tuottamalla, suunnittelemalla ja markkinoimalla omat laadukkaat kellobrändimme parhaaseen hintaan. Meidän myymälähenkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri oikeat tuotteet ja tavoitteenamme on aina antaa parasta mahdollista asiakaspalvelua. Valikoimaamme kuuluu mm. seuraavia brändejä: Axcent of Scandinavia, Black Oak, Citizen, Jacques Lemans, Casio ja Regal.

Suomen markkinoita olemme haastaneet vuodesta 2011 ja myymälöitämme löytyy Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Hyvinkäältä, Lahdesta, Kouvolasta, Rovaniemeltä ja Kuopiosta. Vaasan myymälän avaaminen on seuraava askel kohti Suomen kellomarkkinoiden valloittamista!

 

Kommentit on suljettu.

Julkaistu: 27. 5.
«