Ur & Penn öppnar i Rewell Center

Ur & Penn öppnar i Rewell Center

27.5.2019

I september öppnar Ur&Penn i Rewell Center i Vasa Finlands 9e butik. I Vasa kommer Ur&Penn erbjuda ett brett sortiment av klockor, smycken och accessoarer med målsättningen att alltid ha marknadens (och ibland världens) lägsta priser. Hos oss får du dina batterier utbytta på nolltid! För att uppmärksamma nyöppningen kommer det firas med öppningserbjudanden de allra första dagarna.

Ur&Penn är skandinaviens ledande butikskedja för klockor och modeaccessoarer. Från ett prisvärt sortiment hittar du allt från stilrena till sportiga klockor och trendiga accessoarer för alla. Ta hjälp av vår erfarna personal som erbjuder en hög service och råd för att du ska hitta just det du söker för din stil. Hos Ur&Penn hittar du varumärken från bl.a. Axcent of Scandinavia, Black Oak, Citizen, Jacques Lemans, Casio och Regal.

Ända sedan start år 1943, har Ur&Penn lagt extra fokus på personlig service och ett personligt bemötande. I Finland har Ur&Penn verkat sedan hösten 2011 och vi har våra butiker i Helsingfors, Åbo, Tammerfors, Hyvinge, Lahtis, Kouvola, Rovaniemi och Kuopio. Butiken i Vasa kommer att inleda en ny fas i vår verksamhet och vi ser framemot att utmana hela finska marknaden!

 

Kommentarer inaktiverade.

Julkaistu: 27. 5.
«