Meddelande

Meddelande

16.3.2020

Bästä kund,

Köpcentret Rewell Center är öppet som vanligt. Vi betjänar må-lö 8-21, söndagar och helgdagar 10-21. Rewell Centers Sale och Posti är öppet som vanligt. Vi uppdatera våra affärers öppethållningstider kontinuerligt på vår hemsida www.rewellcenter.fi Affärerna i Rewell Center har tagit fram många nya tjänster, för att göra vardagen så smidig t.ex. i form av hemleverans eller take away alternativ: affäre och tjänster och kafeer och restauranger

 Hälsan och säkerheten hos köpcentrets kunder och personal är det viktigaste och vi följer aktivt myndigheternas information och direktiv för att förhindra spridning av coronaviruset. Städningen och desinficeringen av Rewell Centers allmänna utrymmen har ytterligare intensifierats och vi uppmanar till god handhygien och att följa instruktioner för hur man hostar och nyser rätt.

Kom ihåg att tvätta dina händer både före och efter ett besök i köpcentret. Om du nyser, använd näsduk eller nys in ärmen. Håll även alltid tillräckligt med avstånd till övriga kunder och personal. Tack för ditt samarbete.

 

Kommentarer inaktiverade.

Julkaistu: 16. 3.
«