Ravintoloiden take away ja kotiinkuljetus

Ravintoloiden take away ja kotiinkuljetus

30.3.2020

Useat Rewell Centerin kahvilat ja ravintolat tarjoavat take away –mahdollisuuden tai kotiinkuljetuksen. Katso alta mitkä ravintolat palvelevat sinua. Kauppakeskus Rewell Center on avoinna normaalisti poikkeavasta tilanteesta huolimatta. Ravintoloiden ja kahviloiden aukioloajat löydät täältä. Helatorstain aukioloajat puolestaan täältä.

Arnolds: Take away ja Wolt-kotiinkuljetus

Cafe de Paris: Take away -kakkubuffet vko 22 ti-pe 10-16 ja la 8.30-15.

Dongnai: Take away – nouda annokset mukaasi

Kotipizza: Kotiinkuljetus

Magokoro: Take away – soita tai tilaa webistä ja nouda annokset mukaasi. Ilmainen kotiinkuljetus 7 km säteellä ravintolasta yli 10 Euron tilauksille. www.magokoro.fi

Rosso: Take away – nouda annokset mukaasi. Wolt-kotiinkuljetus. Myös ResQ –palvelu

Venn: Wolt-kotiinkuljetus

 

Göranin konditoria: suljettu toistaiseksi
Jungle Juice Bar: suljettu toistaiseksi
Kokokana: suljettu toistaiseksi
Subway: suljettu toistaiseksi

 

Asiointi kauppakeskuksessa

Voit edelleen asioida kauppakeskuksessa. Kauppakeskuksen asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on tärkeintä ja seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotteita- ja ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Rewell Centerin yleisten tilojen siivousta ja desinfiointia on tehostettu entisestään ja korostamme hyvää käsihygieniaa sekä yskimisestä annettuja ohjeita.

Muista pestä kätesi aina ennen kauppakeskuksessa asiointia ja sen jälkeen. Jos sinua yskittää, suojaa suusi nenäliinalla tai hihallasi. Pidä myös aina riittävä välimatka muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Kiitämme yhteistyöstäsi.

Kommentit on suljettu.

Julkaistu: 30. 3.
«