IT’S PURE AVATTU

IT’S PURE AVATTU

29.5.2017

Irtotuotteistaan tunnettu Punnitse & Säästä palaa uudella myymäläkonseptilla ja uudella It’s Pure nimellä Rewell Centeriin. Liikkeen virallisia avajaisia vietetään maanantaina 29.5. klo 10 alkaen.

Ketjun toiminta perustuu irtotuotteisiin, kuten pähkinöihin kuivahedelmiin ja –marjoihin, joita asiakas saa ostaa juuri sen verran kuin itse tarvitsee. It’s Pure on puhtaan ruuan edelläkävijä Suomessa ja uusissa It’s Pure -myymälöissä keskitytään erityisesti tuotteisiin, joissa ei ole haitallisia teollisia lisäaineita. Lisäksi jokaisessa It’s Pure myymälässä luomutuotteiden osuus on yli 50 %. Myymälässä panostetaan puhtaisiin ja reiluihin valintoihin, kuten vastuullisesti tuotettuihin irtotuotteisiin sekä huolella valittuihin pakattuihin tuotteisiin -unohtamatta kuitenkaan syömisen iloa ja herkuttelun himoa! Uusi toimintamalli mahdollistaa myös täysin pakkauksettoman ostamisen, sillä asiakkaita kannustetaan nyt tuomaan kauppaan oma astiansa, johon ostoksia kerätään.

Rewell Centerin It’s pure palvelee asiakkaitaan ma-pe 10-19 ja la 10-17. Myymälä sijaitsee Rewell Centerin ensimmäisessä kerroksessa, tervetuloa!

 

Comments are closed.

Julkaistu: 29. 5.
«