Avocas-liike uusiin tiloihin Rewell Centerissä

Avocas-liike uusiin tiloihin Rewell Centerissä

2.11.2018

Avocas on suomalaista designia ja valmistusta edustava liike Vaasassa, joka muuttaa nyt noin 30 metrin matkan Rewellin sisällä ja saa näin tarkoituksenmukaisemmat tilat.

Avocas-tarina alkoi tarpeesta saada suomalainen vaate- ja kenkädesign enemmän esille Vaasassa. Avocas avasi 5.9.2015 Pitkäkadulla ja muutti vuoden kuluttua Rewell Centeriin, jossa toimii edelleen. Nyt toisen muuton kynnyksellä on huomattava, että seinät eivät ole enää valkoiset ja brändien määrä on kasvanut alkuperäisestä huomattavasti.

Aluksi merkeiksi valikoituivat kuumimmat suomalaiset kenkäbrändit, kuten Minna Parikka ja Terhi Pölkki. Kenkien rinnalle otettiin heti alussa myös laukkuja; Okay´s ja Lumi, joista Okay´s valmistaa edelleen laukkunsa Suomessa kasviparkitusta nahasta.

Koruilla saa asukokonaisuuteen nopeasti ja helposti muunneltavuutta ja Uhana Designin korut ovat juuri sitä. Myös Aarikka valmistaa korunsa edelleen Suomessa ja on monen naisen luotettava pukeutumiskoru. Näiden brändien lisäksi valikoimasta löytyvät tällä hetkellä niin Pihka collection, Kieto kuin Vernada.

Vaatteet seurasivat luonnollisena jatkumona ja ensimmäisenä saapui lähivalmistaja Noolan. Suomalaisten designbrändien , kuten Mu kava, Nouki ja Uhana Design, rinnalle on jatkuvasti tulossa uusia joko POP UP tyylisesti tai pysyvästi. Uusin tuttavuus on vaasalainen lasten vaatteita suunnitteleva Olikai-design.

Avocas pyrkii niin pitkälle kuin mahdollista suosimaan suomalaista valmistusta. Luonnonmateriaalit ja ekologisuus ovat luonnollisesti tärkeitä arvoja. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan tarkasti ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaisesti.

Avocas avutuu uusissa tiloissa Rewell Centerin 2. kerroksessa 7.11.2018 klo 10:00.

 

Brändit:
www.minnaparikka.com
www.terhipolkki.com
www.uhanadesign.com
www.mukava.net
www.nouki.fi
www.papustories.com
www.olikaidesign.com
www.okays.fi
www.pihkacollection.fi
www.aarikka.com
www.lumiaccessories.com
www.liisasauso.fi
www.kncollection.fi
www.vernada-puoti.fi
www.maryajalava.com

Comments are closed.

Julkaistu: 2. 11.
«