Asiakastiedote

Asiakastiedote

16.3.2020

Hyvä asiakkaamme,

Kauppakeskus Rewell Center on avoinna normaalisti. Palvelemme ma-la klo 8-21, sunnuntaisin ja pyhinä 10-21. Osalla liikkeistämme saattaa kuitenkin toistaiseksi olla poikkeuksia aukioloajoissa. Sale ja Postin palvelupiste ovat avoinna normaalisti. Tarkista liikkeiden ja ravintoloiden aukioloajat kotisivuiltamme www.rewellcenter.fi. Lisäksi Rewell Centerin liikkeet ovat ideoineet uusia palveluja, jotka helpottavat arkeasi esim. kotiinkuljetusten tai takeaway-vaihtoehtojen muodossa: liikkeet ja palvelut sekä kahvilat ja ravintolat

Kauppakeskuksen asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on tärkeintä ja seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotteita- ja ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Rewell Centerin yleisten tilojen siivousta ja desinfiointia on tehostettu entisestään ja korostamme hyvää käsihygieniaa sekä yskimisestä annettuja ohjeita.

Muista pestä kätesi aina ennen kauppakeskuksessa asiointia ja sen jälkeen. Jos sinua yskittää, suojaa suusi nenäliinalla tai hihallasi. Pidä myös aina riittävä välimatka muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Kiitämme yhteistyöstäsi.

 

Kommentit on suljettu.

Julkaistu: 16. 3.
«