Ajankohtaista

Nouda tai tilaa kotiin Rewell Centeristä
1.4.2020

Monella Rewell Centerin liikkeellä on verkkokauppa kotiinkuljetuksella tai varaa verkosta & nouda myymälästä –palvelulla. Katso alta mitkä tuotteet ja palvelut shoppailet kotisohvalta turvallisesti ja vaivattomasti!

Kauppakeskus Rewell Center on avoinna normaalisti. Osalla liikkeistämme saattaa kuitenkin toistaiseksi olla poikkeuksia aukioloajoissa. Tarkista liikkeiden ja ravintoloiden aukioloajat täältä. Helatorstain aukioloajat puolestaan täältä.

 

Arkiliving        
Liike avoinna sopimuksen mukaan. Kotiinkuljetus Vaasan alueella. 0500-665065 tai [email protected]

Avocas            
Liike avoinna. Kotisovitus * verkkokauppa * kotiin kuljetus * osta verkosta nouda kaupasta *  lahjakortti verkkokaupasta. Soita ja varaa kotisovitus tai sinulle räätälöity oma ostosaika numerosta 040 511 2110 tai sähköpostitse [email protected]. Tartu luuriin ja järjestä itsellesi päivän paras hetki.

Bambini          
Liike avoinna. Voit myös soittaa ja tehdä tilauksen 06 3125555 tai 050 5230156″

CAVA Hair & Make-up      
Liike avoinna. Lahjakortit verkkokaupasta

Clas Ohlson 
Liike avoinna. Verkkokauppa – useita eri toimitusvaihtoehtoja

Danske bank  
Avoinna

Elisa Shopit 
Liike avoinna.

Emotion  
Liike avoinna. Tilaa verkkokaupasta tai soita ja nouda. Soita myymälään ja tilaa ostoksesi. Emotion Vaasa: 020 780 8680. Keräämme tuoteet sinulle ilmaiseksi. Maksat ostokset noutaessasi. Suosimme lähimaksua. Katso myymäläkohtaiset tuotteet: https://www.sokos.fi/fi/sokos/inspiroidu/maksuton-kerailypalvelu—soita-ja-nouda-?utm_source=facebook&utm_medium=pagepost&utm_campaign=vko_16_KerailyPalvelu_fb

Flying Tiger Copenhagen
Liike avoinna

Glitter 
Liike avoinna

Hair Rewell Center
Liike avoinna. Hair Rewell Center tekee myös kotikäyntejä. Ethän tilaa meitä kotiisi jos tunnet itsesi kipeäksi. Puh 06-3177448

Hairlekiini       
Liike avoinna.

H&M 
Liike avoinna. Verkkokauppa 

Instrumentarium                    
Liike avoinna. Piilolinssien ja aurinkolasien verkkokauppa 

Jack & Jones 
Liike avoinna.

Kauneushoitola Oliivi
Liike suljettu toistaiseksi. Soita tai nouda myymälästä lahjakortit jalkahoitoon, kasvohoitoon tai intialaiseen päähierontaan. Puh. 06-312 1001.

Kookenkä       
Liike avoinna. Varaa verkosta – nouda myymälästä

Kultajousi       
Liike avoinna. Verkkokauppa 

Laukkutalo     
Liike avoinna. Lahjakorttikampanja. Lahjakortit -20%. Tilaa puhelimella, postitamme lahjakortin sinulle. Lahjakortit voimassa 1 v. tilauksesta. Puh. 044 7670766

Life                   
Liike avoinna. Kotiinkuljetus – luontaistuotteet suoraan kotiovellesi. Toimitukset keskiviikkoisin n. 10 km säteellä myymälästä. Käteismaksu. Toimitusmaksu 9€, yli 50€ tilaukset maksutta. Soita 040 094 0441 arkisin klo 10-18, la 10-15. Verkkokauppa 

Moda Aukia  
Liike avoinna. Verkkokauppa aukia.fi ja aukiamenswear.com Voit myös varata ajan Aukian private shoppingiin. Saat 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Varaukset numeroon 0503098050 tai s-postiin [email protected]

Nissen             
Liike suljettu 3.4. alkaen toistaiseksi. Piilolinssien ja aurinkolasien verkkokauppa 

Pakopeli Findout
Avoinna sopimuksen mukaan

Parturi-kampaamo Fanny
Liike avoinna sopimuksen mukaan. Voit tilata lahjakortin sähköpostiisi soittamalla tai tekstiviestillä 044 974 1037.

Pelaamo         
Liike suljettu toistaiseksi

Pelimies          
Liike avoinna. Verkkokauppa kotiinkuljetuksella. Kivaa tekemista Pelimiehestä, konsolipelit sekä lauta- ja korttipelit.

Posti                
Liike avoinna normaalisti

R-Kioski 
Liike avoinna

Sale                  
Liike avoinna normaalisti

Salkari             
Liike avoinna. Verkkokauppa kotiinkuljetuksella, toimitus myös paketoituna suoraan lahjan saajalle tervehdyksineen.

Sokos Hotel Vaakuna
Hotelli avoinna

Specsavers     
Liike avoinna. Piilolinssien verkkokauppa 

Studio Ticket
Liike avoinna.

Suomalainen kirjakauppa
Liike avoinna. Verkkokauppa kotitoimituksella. Kivaa tekemistä Suomalaisesta kirjakaupasta! Kirjat, pelit, ym. ja lisäksi uutuutena e- ja äänikirjapalvelu.

Synsam Optiset
Liike avoinna. Aurinkolasien verkkokauppa 

Telia kauppa
Liike avoinna. Telian vinkit ja verkkokauppa etätyöhön ja -opiskeluun.

The Body Shop
Liike avoinna. Tilaukset the Body Shopista voit tehdä myös puhelimitse 06-3121001 tai s-postilla [email protected] Tilaukset yli 40 € ilmainen kotiinkuljetus 10 km säteellä keskustasta. Yli 10 km/ kilometrikorvaus (0,43 centtiä/km ).  Tilaukset alle 40 € toimituskulut 5,90 €, 10 km säteellä keskustasta. Maksu joko tilille tai MobilePay.

Ur & Penn  
Liike avoinna.

Vero Moda 
Liike avoinna. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden Private Shopping ostoshetkiin aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin liike on auki vain sinulle. Oman ajan voit varata lähettämällä meille Facebookin välityksellä viestiä Vero Moda Rewell Center

VILA                 
Liike avoinna. Palvelee myös aukioloaikojen ulkopuolella. Asiakas saa halutessaan myymälän ja myyjän käyttöönsä. Ja kaikista ostoksista -20%. VILA postittaa ostoksesi ympäri Suomea. Kun ostoksesi loppusumma ylittää 50€ saat postikulut kaupan päälle. Toimitamme myös veloituksetta tuotteet kotiisi Vaasan kaupungin alueelle, Mustasaareen ja Laihialle. Haluamasi tuotteet valitset helposti Instagram @vila_vaasa ja tilaukset voit laittaa meille suoraan directiin tai numeroon +358504071323.

Wasa Citybus 
Liike avoinna.

Zoomi
Liike avoinna. Tilaa kuvat kotisohvalta vaikka puhelimen tai tabletin kautta. Kun tilaat verkkokaupasta kotiin, niin muista kirjoittaa viestiin mihin haluat tuotteet postitettua. Ilmainen postitus.

 

Asiointi kauppakeskuksessa

Voit edelleen asioida kauppakeskuksessa. Kauppakeskuksen asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on tärkeintä ja seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotteita- ja ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Rewell Centerin yleisten tilojen siivousta ja desinfiointia on tehostettu entisestään ja korostamme hyvää käsihygieniaa sekä yskimisestä annettuja ohjeita.

Muista pestä kätesi aina ennen kauppakeskuksessa asiointia ja sen jälkeen. Jos sinua yskittää, suojaa suusi nenäliinalla tai hihallasi. Pidä myös aina riittävä välimatka muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Kiitämme yhteistyöstäsi.

Ravintoloiden take away ja kotiinkuljetus
30.3.2020

Useat Rewell Centerin kahvilat ja ravintolat tarjoavat take away –mahdollisuuden tai kotiinkuljetuksen. Katso alta mitkä ravintolat palvelevat sinua. Kauppakeskus Rewell Center on avoinna normaalisti poikkeavasta tilanteesta huolimatta. Ravintoloiden ja kahviloiden aukioloajat löydät täältä. Helatorstain aukioloajat puolestaan täältä.

Arnolds: Take away ja Wolt-kotiinkuljetus

Cafe de Paris: Take away -kakkubuffet vko 22 ti-pe 10-16 ja la 8.30-15.

Dongnai: Take away – nouda annokset mukaasi

Kotipizza: Kotiinkuljetus

Magokoro: Take away – soita tai tilaa webistä ja nouda annokset mukaasi. Ilmainen kotiinkuljetus 7 km säteellä ravintolasta yli 10 Euron tilauksille. www.magokoro.fi

Rosso: Take away – nouda annokset mukaasi. Wolt-kotiinkuljetus. Myös ResQ –palvelu

Venn: Wolt-kotiinkuljetus

 

Göranin konditoria: suljettu toistaiseksi
Jungle Juice Bar: suljettu toistaiseksi
Kokokana: suljettu toistaiseksi
Subway: suljettu toistaiseksi

 

Asiointi kauppakeskuksessa

Voit edelleen asioida kauppakeskuksessa. Kauppakeskuksen asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on tärkeintä ja seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotteita- ja ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Rewell Centerin yleisten tilojen siivousta ja desinfiointia on tehostettu entisestään ja korostamme hyvää käsihygieniaa sekä yskimisestä annettuja ohjeita.

Muista pestä kätesi aina ennen kauppakeskuksessa asiointia ja sen jälkeen. Jos sinua yskittää, suojaa suusi nenäliinalla tai hihallasi. Pidä myös aina riittävä välimatka muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Kiitämme yhteistyöstäsi.

Helpompi arki
20.3.2020

Helpompi arki takaisin – kutsu kivijalka kotiovelle!

Rewell Centerin liikkeet haluavat palvella teitä asiakkaita ja tuoda helpotusta arkeen myös muuttuvissa olosuhteissa.

Siksi Rewell Centerin yrittäjät ovat ryhtyneet rivakasti toimeen ja ideoineet monia uusia palveluja, jotta elämä myös tässä poikkeustilanteessa olisi mahdollisimman sujuvaa. Haastava arki vaatii kekseliäitä ratkaisuja, mutta yhdessä toimimalla voimme luoda myös poikkeukselliseen arkeen nautinnollisia hetkiä. Elämästä nauttiminen on edelleen ihan yhtä sallittua kuin ennenkin, kunhan se tehdään turvallisesti ja muita kunnioittaen.

Kun käytät paikallisia palveluita, helpotat sekä omaa arkeasi että paikallisten yrittäjien vaikeaa tilannetta.

Olemme koostaneet verkkosivuille listan yrityksistä ja palveluista, jotka helpottavat arkeasi esim. kotiinkuljetusten tai takeaway-vaihtoehtojen muodossa. Samalla haastamme kaikki vaasalaiset mukaan taisteluun helpon elämän puolesta!

https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/shopping-vaasa/helpompi-arki-takaisin/

 

Asiakastiedote
16.3.2020

Hyvä asiakkaamme,

Kauppakeskus Rewell Center on avoinna normaalisti. Palvelemme ma-la klo 8-21, sunnuntaisin ja pyhinä 10-21. Osalla liikkeistämme saattaa kuitenkin toistaiseksi olla poikkeuksia aukioloajoissa. Sale ja Postin palvelupiste ovat avoinna normaalisti. Tarkista liikkeiden ja ravintoloiden aukioloajat kotisivuiltamme www.rewellcenter.fi. Lisäksi Rewell Centerin liikkeet ovat ideoineet uusia palveluja, jotka helpottavat arkeasi esim. kotiinkuljetusten tai takeaway-vaihtoehtojen muodossa: vaasa.fi/vaasachallenge

Kauppakeskuksen asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on tärkeintä ja seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotteita- ja ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Rewell Centerin yleisten tilojen siivousta ja desinfiointia on tehostettu entisestään ja korostamme hyvää käsihygieniaa sekä yskimisestä annettuja ohjeita.

Muista pestä kätesi aina ennen kauppakeskuksessa asiointia ja sen jälkeen. Jos sinua yskittää, suojaa suusi nenäliinalla tai hihallasi. Pidä myös aina riittävä välimatka muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Kiitämme yhteistyöstäsi.

Myynninedistämistila
2.10.2018

Rewell Centeristä voi vuokrata myynninedistämistilaa. Tilavuokra on 1.1.2018 alkaen 60 €/vrk (sis. alv). Voittoa tuottamattomilta tahoilta vuokra on 40€/vrk (sis. alv).

Myynninedistämistila vuokrataan ONLINE

Yli viikon vuokraukset tai esiintymislavan / tapahtuma-aukion vuokraukset markkinointipäällikkö Hannele Kyrönlahti [email protected], ma-pe klo 9-15.

Huom! 1.1.2018 alkaen: Myynninedistämistilan vuokraan ei sisälly myyntipöytää vaan vuokraajan on tuotava oma myyntipöytä. Pöydän koko max. 1×2 metriä.

Lue tarkemmat vuokraajan ohjeet: Myynninedistämistilat

 

TERVETULOA KAUPPAKESKUS REWELL CENTERIIN
9.2.2017

Tervetuloa shoppailemaan pohjanmaan suurimpaan ja monipuolisimpaan kauppakeskukseen!

Vastaa